zaterdag 1 mei 2010

Geld Lenen Ondanks BKR Codering

Lenen met BKR is niet iets dat je over de daken schreeuwt. Maar ondanks het feit dat mensen niet graag over hun BKR perikelen vertellen is de bedrijfstak kerngezond. Het groeit zelfs als kool. Heeft de branche een tik gehad van de kredietcrisis? Natuurlijk. Maar dat betekent niet dat er minder mogelijkheden zijn.

Ga je op ontdekking om de mogelijkheden van BKR leningen te vinden, dan zul je ruwweg twee grote kansen ontdekken. Ga je kijken welke leningvormen de markt beheersen dan zie je dat dit de minilening en de particuliere lening is. Je ziet toch dat meer mensen ervoor kiezen om deze vorm van lening af te sluiten. We zeggen trouwens niet dat er geen nadelen zijn. Want die zijn er wel degelijk.

Voor iedereen die weleens met BKR leningen te maken heeft gehad is het geen verrassing dat dit alles niet goedkoop is. Omdat je in het verleden de fout in bent gegaan met betalen zijn banken meestal niet zo happig op jouw aanvraag. Dat ze niet zo blij hiermee zijn is waarschijnlijk wel helder.

Vandaar het feit dat de rente hoger is en de kosten ook. Het is dan geen verrassing als je tegen het vraagstuk aanloopt van waarom je een lening zou moeten afsluiten met BKR. Zelfs de besten onder ons komen weleens in geldproblemen en dan wegen de voordelen heel wat zwaarder dan de nadelen. Dat is hoe de vork in de steel zit. Wil je straks tegen lage tarieven lenen, los dan eerst de problemen op die je nu hebt met BKR coderingen en lopende verplichtingen. Een lening ondanks BKR krijgen is stukken pittiger dan een lening krijgen met een schone lei. En daar werk je nu naartoe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten