maandag 25 mei 2009

Mogelijkheden van geld lenen zonder vragen

Geld lenen is niet iets dat je met iedereen wilt delen. Het liefste hou je het enigszins prive. Soms heb je er gewoon behoefte aan om geld te lenen zonder vragen. In die gevallen heb je wel een aantal opties. Elke wijze heeft zo zijn plussen en minnen.

Je kunt altijd een poging wagen om geld te lenen bij je familie bijvoorbeeld. Toch is dat niet altijd de beste optie. Als je een goede tip wilt over dit soort dingen; splits leningen en privé. Ziedaar de reden voor banken. Zorg dat je familie en vrienden niet ook nog je bankiers worden. Laat de leningen over aan de lening verstrekkers.

Een geld lening zonder vragen krijgen doe je dus niet in je persoonlijke kring, maar in je zakelijke kring. Je krijgt uiteraard een krediet check als je dit wil. Ze kijken dan of je BKR geregistreerd staat. En over het albgemeen zal dat nou net zijn waar het hem aan schort als je wilt lenen. Geld lenen zonder BKr is vaak een andere uitdrukking voor geld lenen zonder vragen...

Met een BKR registratie kun je overigens nog gewoon lenen. Met een minilening kun je bijvoorbeeld prima lenen zonder BKR. Zonder BKR toetsing kun je met een mini lening tot zo\'n vijfhonderd euro lenen. Je hebt het geld snel, maar je moet ook snel weer terugbetalen. De rente is ook niet laag. Maar daar staat voor de geldverstrekker ook een groter risico tegenover.

Met een minilening kun je dus geld lenen zonder vragen en zonder BKR toets. Grotere bedragen lenen zonder al te veel kwalificatie en vragen is al pittiger. Bijna elke bank checkt je kredietverleden om te zien of je altijd op tijd hebt betaald. Is dit niet zo, dan krijg je ook geen lening. Voor kleinere bedragen zul je minder vragen hoeven te beantwoon, vanwege het kleinere risico. Een minikrediet is de beste manier om een langliggende rekening te kunnen betalen zonder veel vragen. Je kunt ook kijken naar de aanbieders die online adverteren om hun beste aanbiedingen te zien. Voor leningen en minileningen zijn er altijd wel aanbieders om je te helpen.

Als je meer wilt weten over leningen en financiële zaken, of je wilt meer info over lening zonder vragen, kijk op de informatieve site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten