woensdag 8 juli 2009

Doorlopend krediet met de laagste rente

Veel mensen zijn op zoek naar een manier om het goedkoopste doorlopend krediet te krijgen. De beste manier om dit te doen is natuurlijk het doorlopend krediet te vinden met de laagste rente, maar hoe pak je zoiets aan? Er lopen ontzettend veel aanbieders rond op het gebied van doorlopende kredieten en elke aanbieder roept wel dat zijn of haar rente het beste is.

Maar een goede voorbereiding is het begin van alles. Om de goedkoopste rente te krijgen moet je een leningverstrekker zekerheid bieden. Als je de zekerheid in de vom van een onderpand vergroot, dan begunstig je de voorwaarden die je gaat krijgen enorm.

We zullen je gewoon vertellen hoe je de laagste rente kunt krijgen voor een doorlopend krediet. Een hypothecair doorlopend krediet. Dus een doorlopend krediet met de overwaarde van je woning als onderpand voor de lening. Als je een doorlopend krediet zo kunt structureren krijg je altijd de laagste rente omdat je een fatsoenlijk onderpand biedt voor een geldverstrekker.

Dan rest nog altijd de vraag, hoe krijg je de laagste rente voor een doorlopend krediet als er zoveel aanbieders rondlopen. Dat is niet zo simpel te beantwoorden, maar een goed startpunt zou zijn om op Internet te gaan zoeken naar vergelijkingsites. Het is ook zeer zeker de moeite waard om op de sites te kijken van leningverstrekkers die veel adverteren, zowel op Internet als buiten Internet. Zij geven nieuwe klanten vaak erg gunstige voorwaarden.

Verder is het uiteraard de moeite waard om te letten op wat bijvoorbeeld de Consumentenbond vindt. Die mening is ook niet heilig of honderd procent onafhankelijk, maar het is een begin. Je bent al goed bezig door je voorbereiding te doen en dit artikel te lezen. Informatie is macht en hoe meer je hebt, hoe beter je beslissing zal worden.


Om meer te weten te komen over doorlopend krediet rente en hoe je deze zo laag mogelijk maakt, kijk op www.woninginformatiecentrum.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten